5-daagse Houding Fast Track: Pak je rugpijn bij de kern aan

Je bent nog lang niet oud, maar door je rugpijn kan je steeds minder spontaan bewegen. Laat staan lekker door de kamer dansen. 

Je doet al Pilates of yoga. Je loopt de deur plat bij de fysio. Maar niets lijkt echt te helpen. 

De oorzaak van chronische rugklachten is meestal (95%) je houding. Weet jij hoe je je houding kunt verbeteren?

De meeste mensen denken dat het moeilijk is om je houding te verbeteren. Of dat het lang duurt.

Als jij wilt ervaren dat het niet alleen makkelijk is, maar ook nog eens leuk, dan zit je hier goed.

Want ik help jou je houding te verbeteren in 5 dagen. Met technieken die je nog nergens bent tegengekomen.


Nou denk je misschien dat je de hele dag je schouders naar achter moet trekken. Of dat je eindeloos buikspieroefeningen moet gaan doen. Of moet proberen om met je neus bij je knieën te komen. 

Gelukkig is het niets van dat alles. 

WANT DAT WERKT NIET. 


De technieken waar ik je mee laat kennismaken werken WEL omdat ze:
  • van binnenuit werken met de ademhaling (je gaat er ook vrijer door ademen)
  • je houdingspieren wakker maken (je ervaart nu steun van binnen zodat je rug kan ontspannen)
  • je hersenen er bij betrekken (zodat ze je houding automatisch beter gaan aansturen).
Je houding wordt zo opnieuw geprogrammeerd. Daardoor merk je gedurende de dag dat je houding beter is zonder dat je er bewust mee bezig was.

Wat zijn de resultaten als je meedoet?
  • Je rugpijn is veel minder of zelfs verdwenen
  • Je weet precies wat je moet doen (en laten) om je goede houding te behouden
  • Je voelt je langer, lichter, sterker en vrolijker
Als je niet meedoet, blijf je denken dat rugpijn er voor jou gewoon bij hoort. En dat het te moeilijk is om je houding te verbeteren. Zonde.


Hoe ziet de Houding Fast Track eruit?

Met een groep van maximaal 20 personen delen we een besloten Facebook groep voor motivatie en het delen van ervaringen. Daarin krijg je 5 keer:

  • een opgenomen les van een half uur (duidelijke uitleg en rustige opbouw).
  • een live zoom sessie van een half uur (opname kijken kan ook) voor al je vragen. Ook geef ik je daar praktische tips om te gebruiken in je dag en deel ik de anatomie achter de technieken. Zodat je begrijpt wat je doet.
We werken 1 week samen in de groep. Je hebt daarna nog 3 weken lang toegang tot al het materiaal. De laatste samenvattende les kan je downloaden om te blijven doen.

Verbazingwekkend hoe rechtop het lopen voelt na de liggende oefeningen. 

Ik voel dat ik mijn buikspieren gebruik en dat dat lekker voelt. De buikspieroefeningen die ik vroeger 'moest' doen had ik een hekel aan en daarna voelde ik me zelden lekkerder. Nu wel.

Gaby

Dankjewel voor het fijne Fast Track programma. Voor mij had deze een mooie opbouw en lengte.

Ik voel nu duidelijker de spiergroepen die nodig zijn voor een goede houding. Het voelt heel prettig dat die steviger aanvoelen. Ik ervaar de kracht in mijn houding en een betere doorstroming van de energie.
Sabina

Je legt het heel duidelijk uit; rustig en vol kennis. Precies juist in balans. Ik voel ook aan alles dat dit precies is wat ik nodig heb.
De aanvulling met de Zoom vond ik ook echt fijn. En ook de toegankelijkheid om vragen te stellen.

Een heel prettig programma.
Esther

Wat kost het?

Een individuele afspraak kost bij mij 120 euro en daar moet je voor naar Delft. Dat ga je geen 5 dagen achter elkaar doen. 

Met deze Houding Fast Track heb je wèl de kans om een hele week intensief met mij aan de slag te gaan. 

Je investering is zo geen 600 euro maar slechts: 149 euro.

We starten op 11 juni 2023 

Blijf je liever naar een therapeut gaan in de hoop dat je rugpijn deze keer wel wegblijft OF doe je mee met de Houding Fast Track om zelf wat aan de oorzaak van je pijn te doen?

Druk op de knop hierboven om je op te geven  ↑  


Veelgestelde vragen.

Je houding verbeteren. Dat kan toch niet in 5 dagen!? Ik zeg je dat het zelfs sneller kan. Tussen al deze foto's zat 40 uur.

Deze simpele technieken zijn gewoon ontzettend efficiënt.
Je zal nooit meer hetzelfde over houding denken.

prev next

Is je houding dan voor de rest van je leven goed? Nee, als je verder nooit meer iets zou doen natuurlijk niet. Maar met deze challenge zal je ervaren hoe snel je je houding weer kan verbeteren. En omdat je de technieken nu kent, kan je ze altijd weer toepassen als je het even had laten versloffen.

Houd ik toegang tot de oefeningen na de Challenge? Ja. De laatste les (met alle geleerde oefeningen) kan je downloaden om te blijven gebruiken.

Je gaat me toch niet leren om mijn bekken gekanteld te houden he, want dat heb ik al geprobeerd. Nee zeg, je mag stoppen met alles wat je expres deed om (zogenaamd) goed te komen staan. Deze technieken werken van binnenuit. Je legt jezelf niets op van buitenaf.


Zijn de oefeningen niet te zwaar voor mij? Nee. Anders dan op de sportschool gaat het hier niet om veel herhalingen en zo zwaar mogelijk. Je leert in de lessen spieren kennen die niets meer deden. Door ze weer wakker te maken pakken ze hun taak weer op. En dat verschil voel je meteen.


Waarom zijn de lessen niet live? De lessen waarin je de technieken leert heb ik van tevoren opgenomen. Dit is juist handig, omdat je dan de video af en toe kan pauzeren als je iets wilt herhalen om het beter te voelen. De Zoom meetings zijn wel live, zodat je vragen kan stellen over de lessen of de anatomie die ik tijdens de Zoom meetings uitleg. Als je daar niet bij kan zijn, stel je je vragen in de facebookgroep en de Zoom meetings kan je terugkijken.


Wat wordt het? Pak je je kans of blijf je tobben?

Laatste kans om je op te geven  ↑